Camp Aalborg

800,00 kr.

Sæt efterårsferien i kalenderen og vær klar til årets musikalske oplevelse. Når bare du har lyst til at opleve glæden ved at skrive og spille musik sammen med andre unge musikere og lyst til at være en del af et socialt og musikalsk fællesskab, så er Musikstarter noget for dig!

36 på lager

Beskrivelse

Vi er her i Aalborg superglade for at præsentere årets musikstarter camp, så har I lyst til at tilbringe en del af jeres efterårsferie sammen med os, vil det være os en stor fornøjelse at byde jer velkommen til Fritidscentret Vesterkæret, som ligger lokaler til camp Aalborg.

På Campen vil et team bestående af super dygtige undervisere, skønne pædagoger og arbejdsomme frivillige, være klar til at tage imod jer og sammen med jer, skabe rammerne for en super fed camp. Vi vil gøre vores allerbedste til, at du bliver fyldt med en masse nye og spændende musikalske og sociale oplevelser, som I vil kunne dele, både nu og i fremtiden.

I vil få masser af tid til at spille musik og vi sætter stort fokus på at alle skal opleve det at lave sin egen musik og i fællesskab med andre unge som brænder for at dyrke musikken, få lov til at dykke ned i det som I synes er allermest spændende.

Så hold dig endelig ikke tilbage, sæt efterårsferien i kalenderen og vær klar til årets musikalske oplevelse, hvad enten du er øvet eller begynder, band eller solist eller uanset køn eller seksualitet. Når bare du har lyst til at opleve glæden ved at skrive og spille musik sammen med andre unge musikere og lyst til at være en del af et socialt og musikalsk fællesskab, så er dette tilbud det helt rigtige for dig.

Alle kan lave musik – også dig!

Huskeseddel

 1. Instrument og udstyr
  • Medbring dit eget instrument og forstærker. Kontakt campen i god tid inden start, hvis du ikke har et.
  • Husk tilbehør – strenge, plektre, kabler, ekstra mundstykke, forlængerledninger, osv.
  • Medbring gerne din egen tuner
 2. Tøj og andre personlige ejendele
  • Tøj til både indendørs og udendørs brug
  • Tøj til afslutningskoncert
  • Husk komfortable sko til lange øvesessioner og koncert
  • Toiletartikler, håndklæde, sengelinned og sovepose, luftmadras
  • En god vandflaske er guld værd!
  • Eventuelle medicinske oplysninger og nødvendigt medicin (kontakt campen, hvis du finder det nødvendigt)
 3. Et Åbent sind og en positiv indstilling
  • Vær åben for at lære nyt og møde nye mennesker med forskellige musikalske baggrunde.
  • Vær parat til at samarbejde og deltage i gruppeaktiviteter.
  • Husk at have det sjovt og nyde oplevelsen af at dykke ned i musikken sammen med andre!

 

Du er altid velkommen til at kontakte campleder Peter Norinder på tlf. 25 20 05 85
Hvis du har nogle spørgsmål.

Adresse

Her finder du navn og adresse på det sted campen afholdes. Bemærk! Nogle camps afvikler deres afslutningskoncert på det lokale spillested eller en anden adresse tæt på.

Camp
Fritidscenter Vesterkæret
Skydebanevej 6A
9000 Aalborg

Afslutningskoncert
TBA

Program

Her finder du programmet for campen. Programmet indeholder bl.a. hvilke artister der besøger campen, spisetider, øvetider og tidspunkter for koncerter. Programmet er forskelligt på alle camps og bliver typisk offentliggjort 2 uger før camp-start.

Dato

14. oktober - 18. oktober

Sted

Fritidscenter Vesterkæret
Skydebanevej 6A
9000 Aalborg

Derfor skal du deltage!

Musikstarter er meget mere end bare musik. Yes, du bliver bedre til at spille, men endnu vigtigere - du møder andre unge, ligesom dig, der også elsker musik. Nogle får venner for livet eller et nyt band at spille i. Andre begge dele. Det er kun dig, der sætter grænser!

Peter Norinder

Campleder

Med sin mangeårige baggrund som musiker og ikke mindst pædagog, vil Peter som campleder og koordinator, sørge for at de rette betingelser er til stede for en rigtig fed camp. Sammen med underviserne og det øvrige personale, vil han stå for at tilrettelægge et spændende, alsidigt program, der skal give hver enkelt deltager, en fantastisk insp...

Søren Kristoffersen

Underviser

Søren er uddannet kandidat i musik fra AAU, og arbejder som musik- og mediefagslærer på Hasseris Gymnasium i Aalborg. Med klaveret som hovedinstrument, har han spillet flere koncerter i forskellige konstellationer - herunder både original- og covermusik. Desuden arbejder han som sangskriver og har, i samarbejde med en kammerat fra København, s...

Mikkel Beirholm Larsen

Pædagog og Underviser

Jeg er til daglig pædagog på fritidscenter Vesterkæret. Her er jeg medansvarlig for vores musikafdeling og det musikalske miljø som er på Vesterkæret. Jeg er selv trommeslager og har været det igennem de sidste 20 år. Ud over det, kan jeg spille en smule guitar og bas men det er helt klart trommerne jeg vil kunne byde mig til med. Jeg glæd...

Frederik Kistrup

Underviser

Frederik er uddannet fra Aalborg universitet og Det Jyske Musikkonservatorium og underviser professionelt som: Sangskriver, rytmisk sammenspil og lydproduktion. Han giver feedback på selvskrevet materiale og hjælper med at arrangere musikken så alle elementer spiller. Til musikstarter Aalborg kommer han til at indgå som underviser på et af ho...

Simon Sloth

Underviser

Simon beskæftiger sig hovedsageligt med musikproduktion. Han er lydproducer for radio ANR og underviser i beatproduction på Streetmekka Aalborg. Simon har desuden en stor passion for at arrangere sange - både andres og egne. Udover producer er han trommeslager, og har spillet i forskellige cover- samt originalbands.

Crew

Arrangør

Fritidscenter Vesterkæret

Camp arrangør

Kontakt

Kontakt arrangør

Har du spørgsmål til campens indhold, forløb, praktiske oplysninger eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte camp-arrangøren. Har du tekniske spørgsmål vedr. tilmelding kan du med fordel kontakte Ungdomsringen

+45 9982 3440

pno-jv@aalborg.dk