Camp Aarhus

800,00 kr.

Musikstarter Aarhus er en 5-dages intens musikcamp, hvor du bliver en del af det fedeste fællesskab, får undervisning af professionelle musikere og får mulighed for at spille en MASSE musik. Alle tilmeldte bliver sat sammen i bands og skal i løbet af 5 dage skrive deres helt egne sange med hjælp fra underviserne, som skal fremføres for forældre og familie til et brag af en afslutningskoncert på spillestedet ‘turkis’ i Aarhus.

3 på lager

Beskrivelse

Musikstarter Aarhus er en 5-dages intens musikcamp, hvor du bliver en del af det fedeste fælleskab, får undervisning af professionelle musikere og får mulighed for at spille en MASSE musik. Alle tilmeldte bliver sat sammen i bands og skal i løbet af 5 dage skrive deres helt egne sange med hjælp fra underviserne, som skal fremføres for forældre og familie til et brag af en afslutningskoncert på spillestedet ‘turkis’ i Aarhus.

Camp’en bliver afholdt i første halvdel af efterårsferien fra d. 14.-18. oktober på Gammelgaardsskolen i Åbyhøj. Her skal vi bo i 5 dage, hvor der er lagt op til en masse hygge og fællesskab, så alle får en tryg og god oplevelse. Udover den daglige undervisning plejer vi at hygge os sammen om aftenen, hvor vi blandt andet holder “Åben Scene” hvor man kan jamme med hinanden, vi spiller spil og drikker varm kakao eller ser en film med dyner og slik.

Man kan både tilmelde sig camp’en individuelt, eller sammen med sine venner/bandkammerater, og herfra sammensætter vi holdene, så alle kommer i bands med fuld besætning. ALLE er velkomne uanset niveau og instrument – der er både plads til nybegyndere og øvede!

Det koster 800 kr. at deltage og prisen er inklusiv alt mad og forplejning, samt 5 dages undervisning. Man kan deltage i camp’en fra man går i 7. klasse og indtil man er 18 år.

Tilmeldingsfristen er d. 6. oktober 2023. 

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du sende en SMS til campleder Stine Drejer på telefonnummer +45 21 13 09 24. Her kan du skrive, hvis du gerne vil ringes op eller blot har spørgsmål, der kan besvares på en SMS.

UngiAarhus og underviserne glæder sig til at se dig til verdens fedeste musikcamp!

Huskeseddel

  • Dit instrument* (herunder også forstærkere, jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, osv.)
  • Sovepose/dyne samt underlag/madras
  • Skiftetøj
  • Håndklæde
  • Toiletsager
  • Ørepropper
  • Mobiloplader mm.

OBS! Hvis du ikke har mulighed for at medbringe dit eget instrument, kan du kontakte campleder Stine Drejer på tlf. 21130924 og høre om muligheden for at låne et.

Adresse

Her finder du navn og adresse på det sted campen afholdes. Bemærk! Nogle camps afvikler deres afslutningskoncert på det lokale spillested eller en anden adresse tæt på.

Camp-adresse
Gammelgaardskolen
Carit Etlars Vej 31
8230 Aarhus

Afslutningskoncert
turkis
Vester Allé 15
8000 Aarhus C

Tirsdag 17.oktober. Dørene åbner kl 19.00 og koncerten starter kl 19.30

Program

Her finder du programmet for campen. Programmet indeholder bl.a. hvilke artister der besøger campen, spisetider, øvetider og tidspunkter for koncerter. Programmet er forskelligt på alle camps og bliver typisk offentliggjort 2 uger før camp-start.

Download det fulde program for ugen her

Dato

14. oktober - 18. oktober

Sted

Gammelgaardsskolen
Carit Etlars Vej 31
8230 Aarhus

Derfor skal du deltage!

Musikstarter er meget mere end bare musik. Yes, du bliver bedre til at spille, men endnu vigtigere - du møder andre unge, ligesom dig, der også elsker musik. Nogle får venner for livet eller et nyt band at spille i. Andre begge dele. Det er kun dig, der sætter grænser!

Stine Drejer

Campleder

Stine Drejer er campleder for andet år i træk. Stine er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium på sangskriverlinjen og har masser af erfaring i at undervise i sangskrivning, musikproduktion og kreative processer. Til daglig er Stine bl.a. en af de fire banddoktorer på Grobund Bandakademi. Se mere om Stine på Instagram!

Crew

Arrangør

UngiAarhus

Camp arrangør

Kontakt

Kontakt arrangør

Har du spørgsmål til campens indhold, forløb, praktiske oplysninger eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte camp-arrangøren. Har du tekniske spørgsmål vedr. tilmelding kan du med fordel kontakte Ungdomsringen

+45 2241 1661

stinehjeds@gmail.com