Camp Egedal

800,00 kr.

Campen i Egedal lægger vægt på frihed og fælleskab omkring musikken, og derfor kommer alle også til at deltage i simple, daglige rytmiske øvelser, som er sjove og udfordrende for både øvede og nybegyndere.

80 på lager

Beskrivelse

Campen i Egedal lægger vægt på frihed og fælleskab omkring musikken, og derfor kommer alle også til at deltage i simple, daglige rytmiske øvelser, som er sjove og udfordrende for både øvede og nybegyndere. Det handler om muligheden for at møde nye mennesker og opleve det fantastiske i at skrive musik og være kreativ sammen med andre i et band. Uden at gøre noget som helst, man ikke har lyst til. På Musikstarter er du og dit nye (eller gamle) band en del af et større musikalsk fællesskab, hvor din egen kreativitet bliver prioriteret uanset niveau.

MUSIK, MUSIK, MUSIK!
På Musikstarter bruger vi så meget tid som muligt på selve musikken, om det så er at være til workshop og clinics, høre livekoncerter, eller vi selv knokler i øvelokalet og skriver og øver. For os handler det ikke om niveau, men om lyst til skabe og dele musik med hinanden.

BESØG AF KUNSTNERE
Du vil gennem ugen blive præsenteret for en masse forskellig musikalske værktøjer, som giver dig et simpelt fundament at arbejde videre ud fra. Vi får besøg af dygtige kunstnere fra det danske musikliv, der – udover at give koncert – vil fortælle om deres musik og ikke mindst give et indblik i deres sangskrivningsprocesser. Vi fokuserer på at give så meget som muligt videre til alle jer deltagere, så I i fællesskab kan skabe jeres egne originale og unikke kompositioner. Følg @UngEgedal for annoncering af årets kunstnere!

Info på vej!

Stenløse Kulturhus <br>
Rådhustorvet 2 <br>
3660 Stenløse

Info på vej!

Julie Avaldorff

Underviser

Julie Avaldorff

Underviser

Julie Avaldorff skriver til daglig sin egen musik i hendes eget band af samme navn. De har netop udgivet deres debut plade og spiller på flere mindre festivaller landet over. Julie underviser i sangskrivning, komponering og fungerer som banddoktor på campen.

Thomas Mitchinson

Underviser

Thomas Mitchinson

Underviser

Thomas Mitchinson er en musikalsk ildsjæl i Egedal og har gennem mange år fostret musikalske talenter i lokalområdet. Han er en allround musiker med mange års erfaring inden for musikundervisning af unge. En evne han desuden bruger i sit daglige arbejde, som leder for Fritidsklubben Hampen.

Søren Rosenius

Lydmand

Søren Rosenius

Lydmand

Søren Rosenius er campens lydspecialist. Han arbejder på Egedal Musikskole og har mange års erfaring inden for musikpædagogisk arbejde. Søren er professionel lydmand og har lavet lyd til Musikstarter Camp Egedal samtlige år. Sidst, men ikke mindst er han en dedikeret guitarist.

Felix Havstad Ziska

Underviser

Felix Havstad Ziska

Underviser

Felix har gået på MGK i Helsingør og underviser til dagligt både i Bratsch og trommer på Helsingør Ungdomsskole. Felix spiller bl.a. i bandsne J. FEN HAPENS og spillede i 2019 på Roskilde Festival med bandet PARDANS.

Crew

Mød alle de undervisere og medarbejdere, der står klar til på campen, til at give jer en fantastisk oplevelse.