Camp Vestegnen

800,00 kr.

På Urban Musikstarter – Camp Vestegnen, kommer du til at arbejde med genren urban musik i løbet af ugen. Du vil på campen møde andre musikinteresserede unge og kompetente undervisere, som du kan spare med og lade dig inspirere af. Du bliver tildelt en gruppe og en mentor, som du skal arbejde sammen med i løbet af ugen omkring en enkel sang, der skal optrædes med til den afsluttende koncert. Både venner og familie er velkomne til den afsluttende koncert.

35 på lager

Beskrivelse

Praktisk Information
Urban Musikstarter – Camp Vestegnen

Hvis vi kigger på de mest streamede sange i Danmark, så ser vi en overrepræsentation af sange og artister, der bevæger sig i den urbane lydgenre.

Vi mærker samme stigning i interessen for rap, sang og produktion inden for lydgenren dels på vores hold, og på den daglige snakken om musik på Ishøj Ungdomsskole.

På Urban Musikstarter tager vi udgangspunkt i urbangenren i musik. Der vil blive sat fokus på udtryksformerne inden for performance, musikproduktion og visuel fremtræden.

Afslutningskoncert
Tirsdag d.17. oktober (tidspunkt medfølger) laver vi en åben koncert, hvor publikum, familie og venner kan komme og nyde de unge spille. Koncerten foregår på spillestedet Kulturium Musikteater.

Husregler på campen
INGEN alkohol, rygning eller euforiserende stoffer
Opfør dig pænt over for dine musiker-kammerater og hjælp hinanden
Vær villig til at lære nyt og dele din viden med os andre

Foto, Video & Kørsel
Vedhæftet info-mailen, som du får forud for campen er to samtykke-erklæringer, som du og dine forældre SKAL udfylde og sende til majbr@ishoj.dk eller medbringe på campen lørdag den 14. oktober.

Samtykkeerklæringerne omhandler medvirken på foto/video samt kørsel.

Betaling & Forplejning
Når du modtager en infomail, betyder det, at vi har modtaget din deltagerbetaling. Al undervisning og kunstnerbesøg/koncerter samt forplejning er inkluderet i prisen.

Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter Camp Vestegnen 2023!

De bedste Musikstarter-hilsner

Maja & David, Musikstarter Camp Vestegnen og Ishøj Ungdomsskole

Instrumenter & Udstyr:
Ishøj Ungdomsskolen stiller udstyr og studie til rådighed under hele campen.

Hvis du har behov for at medbringe dit eget udstyr eller instrumenter så HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på, at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.

Adresse på camp og afslutningskoncert

CAMP
Ishøj Ungdom
Vejledalen 7
2635 Ishøj

KONCERT
Kulturium
Ishøj Bycenter
Tirsdag d. 17. kl. 19.30 – 20.30

Musik
På Musikstarter Urban fokuserer vi på, at gøre dig bedre til at bevæge dig i genren. I løbet af ugen får du nye kompetencer, som gør dig dygtigere til at rappe, synge, producere og skrive tekster. Vi regner stærkt med, at deltagere på Musikstarter Urban får færdiggjort et eller flere produkter, når ugen er omme.

Så hvis du tænker at du er den næste Sivas, Gilli eller ZK, så er det her du skal melde dig til.

Artwork
Din musik er klar, men hvordan får du andre til at få lyst til at lytte til din musik, og få en forståelse af din artist identitet?

På Musikstarter får du hjælp og rådgivning til at promovere dit produkt med lækkert visuelt materiale i form af foto og cover-art. Du vil lære forskellige værktøjer og programmer at kende for at skabe visuelle produkter til jeres musik og artistidentitet.

Camp Mentorer
Når du kommer på campen bliver du tildelt en gruppe som du skal arbejde sammen med i løbet af ugen. Hver gruppe får tildelt en mentor, som støtter, inspirerer og guider jer gennem processen ift. at lave en god sang. Vores mentorer Younes, Lucas, Christian, Andreas har selv deltaget på Musikstartercamps da de var yngre. Og de er alle fortsat med at arbejde med musikken – både som artist og producer. Mentorerne er med til at skabe den der helt særlige musikstarter-stemning med flid og fællesskab i fokus.