Køb billet

Listen, Learn, Live

Musikstarter er for alle unge

Musikstarter er en camp i efterårsferien for dig, som spiller eller gerne vil spille musik. Op til 5 dage med fuld forplejning og fire overnatninger. Undervisning. Minikoncerter. Oplæg fra kendte danske musikere. Alt sammen til en pris så lav, at du nærmest skulle leve af leverpostejmadder hjemme for at komme gennem ugen på samme budget. Konceptet er udtænkt af Nephew og udviklet sammen med Roskilde Festivalen Bikubenfonden Musikstarter og Ungdomsringen. Første år var 2013. Og vi kører for fuld kraft videre i år. Vær med og få venner for livet. Oplev en række dage med fuldt tryk på musikken.

Nye venner

Musikstarter er designet til at møde nye mennesker med samme interesse for musik som dig. Mange ender også med at spille videre sammen, når campen er slut.

Bedre på dit instrument

Du får mulighed for at øve dig på sit instrument og udforske forskellige genrer og stilarter. + workshops, masterclasses og unikke intimkoncerter med professionelle musikere, og meget mere.

Professionel scene

For at sikre den bedste oplevelse er der professionelt udstyr og lyd- og lysfolk til stede på koncertaftenen. De sørger for, at lyden og lysshowet er i topklasse, så du bare skal koncentrere dig om at spille.

Få nyheder om Musikstarter

#ListenLearnLive