Camp Flensborg

750,00 kr.

Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.

46 på lager

Beskrivelse

Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.

På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.

Campen afholdes på Duborg-Skolen i Flensborg, hvor alle hold og bands får tildelt deres eget øvelokale. Overnatning sker på skolen i hyggelige lokaler, hvor du vil sove på gulvet med dit medbragte liggeunderlag eller lignende. Toiletter og badefaciliteter er tilgængelige på skolen.

Musikstarter Camp Flensborg afholdes af Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger og har plads til maksimalt 50 deltagere.

Vi har et fantastisk køkkenpersonale, som sørger for, at vi bliver forkælet med lækker mad.

Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter i Flensborg i uge 42!

Husk at medbringe dit eget instrument, forstærker og alt andet udstyr, du skal bruge til at spille og optræde. Hvis du har brug for at låne udstyr, kan du kontakte Nina Weissbeck på telefon eller mail inden campen, så vil vi forsøge at finde en løsning. Vær opmærksom på at mærke alle dine genstande med dit navn og evt. telefonnummer, og sørg for at have dine egne forsikringsforhold, der dækker evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvar for deres egne instrumenter, men vi passer selvfølgelig på hinandens ting.

Hvis du kan spille flere forskellige instrumenter, må du gerne medbringe udstyr til begge dele. På den måde kan vi bedst muligt sørge for at tilpasse bandfordelingen og instrumenter.

Her finder du navn og adresse på det sted campen afholdes. Bemærk! Nogle camps afvikler deres afslutningskoncert på det lokale spillested eller en anden adresse tæt på.

Camp
Duborg-Skolen
Ritterstraße 27
24939 Flensborg

Afslutningskoncert
Volksbad
Schiffbrücke 67
24939 Flensborg

Program

Her finder du programmet for campen. Programmet indeholder bl.a. hvilke artister der besøger campen, spisetider, øvetider og tidspunkter for koncerter. Programmet er forskelligt på alle camps og bliver typisk offentliggjort 2 uger før camp-start.

Dato

16. oktober - 20. oktober

Sted

Duborg-Skolen
Ritterstraße 27
24939 Flensborg

Derfor skal du deltage!

Musikstarter er meget mere end bare musik. Yes, du bliver bedre til at spille, men endnu vigtigere - du møder andre unge, ligesom dig, der også elsker musik. Nogle får venner for livet eller et nyt band at spille i. Andre begge dele. Det er kun dig, der sætter grænser!

Nina

Campleder

Nina, Unge- og Kulturkoordinator hos SdU, er ikke kun uddannet musiklærer, men også professionel lyddesigner til spil, film og radio. Hendes ekspertise spænder bredt, og hun har en solid erfaring som musiker både i øvelokalet og på scenen

Matthias

Campleder

Matthias er en talentfuld musikproducent, komponist og lyddesigner, der bruger sine færdigheder til at skabe fantastiske musikalske oplevelser. Hans mange års erfaring som musiker på både øvelokalet og scenen har bidraget til hans ekspertise inden for musikproduktion og lyddesign

Janos

Underviser

Jeg er en erfaren trommeslager og guitarist, der med et tidligt start i musikkens verden har medvirket i adskillige bands og projekter. Jeg studerer musik på Europa-Universität i flensborg og har undervist i trommer og guitar i flere år, både privat og på musikskoler. Siden jeg var 9 år, har jeg været medlem af bandet "Salamanda" fra flensb...

Jule Sösemann

Underviser

Jule Sösemann er opvokset som en del af det danske mindretal i Flensborg, og skriver hendes sange både på dansk, tysk og engelsk. Som tidligere sangskriver og forsanger i rockbandet The Company, solokunstner med hendes egne projekter eller i bandet YOURDAUGHTERS, har Jule over 10 års erfaring som sangskriver og musiker. Gennem undervisnin...

Leon Kraack

Underviser

Leon har selv været elev på Duborg Skolen indtil 2015 og er sidenhen blevet selvstændig musiker. Han spiller i flere bands som guitarist, sanger, songwriter og producer, blandt andet i flensborgs Salamanda eller med den tyske sangerinde Alli Neumann. Desuden underviser han i forskellige instrumenter.

Crew

Arrangør

SdU

Camp arrangør

Kontakt

Kontakt arrangør

Har du spørgsmål til campens indhold, forløb, praktiske oplysninger eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte camp-arrangøren. Har du tekniske spørgsmål vedr. tilmelding kan du med fordel kontakte Ungdomsringen

+49 17845 07405

nina@sdu.de