Camp Djursland 2024

800,00 kr.

Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp, der i år løber af stablen for 7. gang i Grenaa. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.

55 på lager

Beskrivelse

Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp, der i år løber af stablen for 7. gang i Grenaa. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.

På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere, undervisere, pædagoger og frivillige, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.

Du skal vælge én af to linjer, på Camp Djursland:

1. Sammenspil
2. Teknik med fokus på videoafvikling, lyd og lys

Huskeseddel

Instrumenter & Udstyr
Du SKAL selv medbringe dit eget instrument, forstærker og hvad der ellers måtte skulle bruges for, at du kan spille på det i en øve- og koncertsituation. Herunder jackkabler, plektre, effektpedaler, strømkabler, trommestikker m.m.
Vi stiller PA og mikrofoner til rådighed i hvert øvelokale, så det skal du ikke medbringe.
Hvis du ikke har mulighed for selv at medbringe og har behov for at låne af klubben, skal du kontakte campen i så god tid som muligt:

Medbring gerne alt dit udstyr
HUSK at mærke ALLE dine genstande med dit navn samt evt. telefonnummer, og vær opmærksom på at det er dine egne forsikringsforhold, der skal dække evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvaret for deres egne instrumenter, men på campen passer vi selvfølgelig på hinandens ting.
Hvis du er en af de deltagere, der kan spille flere forskellige instrumenter, må du meget gerne medbringe udstyr til at kunne gøre begge dele. På den måde kan vi bedst muligt få puslespillet til at gå op med både bandfordeling og instrumenter.
Derudover skal du medbringe tøj, sovegrej og toiletgrej.

Adresse

Her finder du navn og adresse på det sted campen afholdes. Bemærk! Nogle camps afvikler deres afslutningskoncert på det lokale spillested eller en anden adresse tæt på.

Camp
Kattegatskolen/UngNordDjurs
Åboulevarden 62
8500 Grenå.

Afslutningskoncert
TBA

Program

Her finder du programmet for campen. Programmet indeholder bl.a. hvilke artister der besøger campen, spisetider, øvetider og tidspunkter for koncerter. Programmet er forskelligt på alle camps og bliver typisk offentliggjort 2 uger før camp-start.

TBA

Dato

12. oktober - 16. oktober

Sted

Ungnorddjurs
Åboulevarden 62
8500 Grenå

Derfor skal du deltage!

Musikstarter er meget mere end bare musik. Yes, du bliver bedre til at spille, men endnu vigtigere - du møder andre unge, ligesom dig, der også elsker musik. Nogle får venner for livet eller et nyt band at spille i. Andre begge dele. Det er kun dig, der sætter grænser!

Frank Petersen

Campleder

Frank er til dagligt politibetjent og underviser i musik i Ungsyddjurs. Han har været med på Musikstarterholdet helt fra start og på campen har han er rolle som koordinator og underviser.

Kukke

Underviser

Kukke arbejder hver dag for at skabe musikfællesskaber for unge i Norddjurs Kommune. Han har sammen med Frank stået i spidsen for Camp Djursland siden 2016 og glæder sig til 5 fede dage spækket med musik og fællesskab fra morgen til aften.

Laura Præstholm Andersen

Ungecrew

Laura er tidligere deltager på Camp Djursland og går til dagligt på Grenaa Gymnasium. På campen vil Laura støtte op i øvelokalerne og samtidig assistere med opgaver af praktisk karakter.

Tommy Lübeck Petersen

Underviser

Til dagligt er Tommy producer og journalist og han har også været en del af Musikstarter fra den spæde start. På campen er Tommy underviser i sammenspil og også inde og undervise på teknikholdet.

Nicklas Bøgelund

Trivselspædagog

Nicklas arbejder til dagligt som musikunderviser og klubmedarbejder i Ungnorddjurs. På campen skal Nicklas være med til at skabe fællesskab når der ikke undervises, så han vil helt sikkert stå forreste på jamscenen og generelt sørge for den gode stemning undervejs.

Anders Boye Knudsen

Underviser

Anders studerer til dagligt på musikkonservatoriet i Ålborg og er projektleder på en række musikprojekter. Hans store passion er jazzmusik. På Camp Djursland skal han undervise i sammenspil.

Andreas Høyer

Trivselspædagog

Andreas arbejder til dagligt som musikunderviser og klubmedarbejder i Ungnorddjurs. Andreas være med til at skabe fællesskab når der ikke undervises, så han vil helt sikkert stå forreste på jamscenen og sørge for den gode stemning undervejs. Derudover vil Andreas også undervise på teknikholdet.

Buffy Schiff

Underviser

Beskrivelse på vej

Laura

Ungecrew

Laura er tidligere deltager på Camp Djursland og har i sommers færdiggjort STX på Grenaa Gymnasium. På campen vil Laura støtte op i øvelokalerne og samtidig assistere med opgaver af praktisk karakter

Annabell

Ungecrew

Jeg har pt mit først sabbatår, efter at være blivet student fra Grenaa gymnasium. Jeg har tidligere deltaget i campen, og er nu på campen igen som en ekstra hjælpende hånd i musiklokalerne

Crew

Arrangør

UngNorddjurs

Camp arrangør

Kontakt

Kontakt arrangør

Har du spørgsmål til campens indhold, forløb, praktiske oplysninger eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte camp-arrangøren. Har du tekniske spørgsmål vedr. tilmelding kan du med fordel kontakte Ungdomsringen

+45 2013 7713

frpe@syddjurs.dk