Camp Flensborg 2024

750,00 kr.

Oplev et fire-dags musikalsk eventyr i efterårsferien (uge 43)! Fordyb dig i en verden af musik, knyt nye venskaber, deltag i fede workshops og modtag undervisning fra professionelle musikere. Du bliver en del af et unikt fællesskab, hvor du kan udforske kunsten at skrive sange. Campen afsluttes med en koncert på Volksbad i Flensburg, hvor dit nye band skal give den gas på en professionel scene. Campen henvender sig til unge i alderen 13-18 år, uanset musikalsk erfaringsniveau – både nybegyndere og øvede er velkomne! Campen inkluderer tre overnatninger og fuld forplejning.

27 på lager

Beskrivelse

Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil huske mange år ud i fremtiden.

På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.

Campen afholdes på Duborg-Skolen i Flensborg, hvor alle hold og bands får tildelt deres eget øvelokale. Overnatning sker på skolen i hyggelige lokaler, hvor du vil sove på gulvet med dit medbragte liggeunderlag eller lignende. Toiletter og badefaciliteter er tilgængelige på skolen.

Vi har et fantastisk køkkenpersonale, som sørger for, at vi bliver forkælet med lækker mad.

Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter i Flensborg i uge 43!

Husk at medbringe dit eget instrument, forstærker og alt andet udstyr, du skal bruge til at spille og optræde. Hvis du har brug for at låne udstyr, kan du kontakte Anders Toftgaard-Hansen på telefon eller mail inden campen, så vil vi forsøge at finde en løsning. Vær opmærksom på at mærke alle dine genstande med dit navn og evt. telefonnummer, og sørg for at have dine egne forsikringsforhold, der dækker evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvar for deres egne instrumenter, men vi passer selvfølgelig på hinandens ting.

Hvis du kan spille flere forskellige instrumenter, må du gerne medbringe udstyr til begge dele. På den måde kan vi bedst muligt sørge for at tilpasse bandfordelingen og instrumenter.

Her finder du navn og adresse på det sted campen afholdes. Bemærk! Nogle camps afvikler deres afslutningskoncert på det lokale spillested eller en anden adresse tæt på.

Camp
Duborg-Skolen
Ritterstraße 27
24939 Flensborg

Program

Her finder du programmet for campen. Programmet indeholder bl.a. hvilke artister der besøger campen, spisetider, øvetider og tidspunkter for koncerter. Programmet er forskelligt på alle camps og bliver typisk offentliggjort 2 uger før camp-start.

Dato

21. oktober - 24. oktober

Sted

Duborg-Skolen
Ritterstraße 27
24939 Flensborg

Derfor skal du deltage!

Musikstarter er meget mere end bare musik. Yes, du bliver bedre til at spille, men endnu vigtigere - du møder andre unge, ligesom dig, der også elsker musik. Nogle får venner for livet eller et nyt band at spille i. Andre begge dele. Det er kun dig, der sætter grænser!

Anders Toftgaard

Campleder

Anders har altid spillet i bands og har omfattende erfaring som musiker, både i øvelokalet og på scenen. Han har en uddannelse i musikvidenskab og arbejder som kulturkoordinator ved SdU. Anders glæder sig til at bruge nogle sjove og lærerige dage i musikkens tegn sammen med jer alle sammen.

Pia Clausen

Campleder

Til dagligt arbejder jeg som Ungekoordinator hos SdU. På campen har jeg ansvar for, at det praktiske fungerer, så alle kan fokusere på at nyde musikken og have det sjovt. Jeg er klar til at lytte og hjælpe til, hvis nogen har brug for det.

Jakob Schendel

Underviser

Jeg har haft forskellige bandprojekter i omkring 4 år, og jeg ved, hvor svært det kan være at få gang i et band! I modsætning til andre er jeg ikke super dygtig med instrumenterne, men det bruger jeg til min fordel til forhåbentlig at give dig en anden indsigt! Ellers kan jeg hjælpe dig med mine sjove, kreative ideer!

Janos Gafert

Underviser

Erfaren trommeslager og guitarist, der med en tidlig start i musikkens verden har medvirket i adskillige bands og projekter. Jeg studerer musik på Europa-Universität i flensborg og har undervist i trommer og guitar i flere år, både privat og på musikskoler. I 9 år har jeg været medlem af bandet "Salamanda" fra flensborg. Jeg glæder mig til ...

Jule

Underviser

Guitarist, sanger og sangskriver og underviser på musikstarter for andet år i træk. Når jeg ikke arbejder som pædagogstuderende på Aarhus Friskole er jeg ude og spille med mit soloprojekt eller mit band YOURDAUGHTERS. Jeg er født og opvokset i Flensborg og elsker mest at undervise i band og sangskrivning.

Kim Grambow

Underviser

Jeg arbejder som pædagog indenfor ungdomsarbejdet og vil være der for jer, så I ikke kommer til at mangle noget. Jeg har selv spillet i en del bands og gør det stadig. Udover fede Jams sammen med jer vil jeg stå stå for lidt underholdning, der vil styrke sammenholdet i gruppen og være der under campen og sørge for at alle får en god tid.

Leon Kraack

Underviser

Selvstændig musiker og mest kendt for mit arbejde som guitarist, sanger, songwriter og producer i bandet Salamanda, mit solo projekt Frankly eller med den tyske pop sangerinde Alli Neumann. Jeg har selv været elev i det danske mindretal og startede med at spille trommer, da jeg var 7 år gammel. Jeg underviser i guitar, bas, trommer, band eller ...

Matthias Runge

Underviser

Professionel musikproducent, komponist og lyddesigner til spil, film og radio. Jeg har selv spillet guitar i bands i mange år og har en del erfaring som musiker.

Crew

Arrangør

SdU

Camp arrangør

Kontakt

Kontakt arrangør

Har du spørgsmål til campens indhold, forløb, praktiske oplysninger eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte camp-arrangøren. Har du tekniske spørgsmål vedr. tilmelding kan du med fordel kontakte Ungdomsringen

+49 178 4507 407

andersp@sdu.de