Camp Flensborg 2024

750,00 kr.

Oplev et femdags musikalsk eventyr i efterårsferien (uge 43)! Fordyb dig i en verden af musik, knyt nye venskaber, deltag i fede workshops og modtag undervisning fra professionelle musikere. Bliv en del af et unikt fællesskab, hvor du kan udforske kunsten at skrive sange. Campen afsluttes med en koncert på Volksbad i Flensburg, hvor dit nye band skal give den gas på en professionel scene. Campen henvender sig til unge i alderen 13-18 år, uanset musikalsk erfaringsniveau – både nybegyndere og øvede er velkomne! Campen inkluderer fire overnatninger og fuld forplejning.

30 på lager

Beskrivelse

Vi er super glade for, at du har lyst til at bruge en del af din efterårsferie sammen med os på Musikstarter, og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen som en del af en fantastisk camp. Vi håber, at du vil få en masse store og særlige oplevelser, som du vil kunne huske mange år ud i fremtiden.

På campen står en flok skønne og dygtige undervisere klar til at tage imod dig. Teamet består af professionelle musikere og undervisere, der alle vil gøre sit bedste for, at du får en god og tryg oplevelse.

Campen afholdes på Duborg-Skolen i Flensborg, hvor alle hold og bands får tildelt deres eget øvelokale. Overnatning sker på skolen i hyggelige lokaler, hvor du vil sove på gulvet med dit medbragte liggeunderlag eller lignende. Toiletter og badefaciliteter er tilgængelige på skolen.

Vi har et fantastisk køkkenpersonale, som sørger for, at vi bliver forkælet med lækker mad.

Vi glæder os til at se Jer alle til Musikstarter i Flensborg i uge 43!

Husk at medbringe dit eget instrument, forstærker og alt andet udstyr, du skal bruge til at spille og optræde. Hvis du har brug for at låne udstyr, kan du kontakte Nina Weissbeck på telefon eller mail inden campen, så vil vi forsøge at finde en løsning. Vær opmærksom på at mærke alle dine genstande med dit navn og evt. telefonnummer, og sørg for at have dine egne forsikringsforhold, der dækker evt. skader og bortkomst. Alle deltagere har selv ansvar for deres egne instrumenter, men vi passer selvfølgelig på hinandens ting.

Hvis du kan spille flere forskellige instrumenter, må du gerne medbringe udstyr til begge dele. På den måde kan vi bedst muligt sørge for at tilpasse bandfordelingen og instrumenter.

Her finder du navn og adresse på det sted campen afholdes. Bemærk! Nogle camps afvikler deres afslutningskoncert på det lokale spillested eller en anden adresse tæt på.

Camp
Duborg-Skolen
Ritterstraße 27
24939 Flensborg

Program

Her finder du programmet for campen. Programmet indeholder bl.a. hvilke artister der besøger campen, spisetider, øvetider og tidspunkter for koncerter. Programmet er forskelligt på alle camps og bliver typisk offentliggjort 2 uger før camp-start.

Dato

21. oktober - 25. oktober

Sted

Duborg-Skolen
Ritterstraße 27
24939 Flensborg

Derfor skal du deltage!

Musikstarter er meget mere end bare musik. Yes, du bliver bedre til at spille, men endnu vigtigere - du møder andre unge, ligesom dig, der også elsker musik. Nogle får venner for livet eller et nyt band at spille i. Andre begge dele. Det er kun dig, der sætter grænser!

Anders Toftgaard

Campleder

Mere info på vej

Crew

Arrangør

SdU

Camp arrangør

Kontakt

Kontakt arrangør

Har du spørgsmål til campens indhold, forløb, praktiske oplysninger eller noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte camp-arrangøren. Har du tekniske spørgsmål vedr. tilmelding kan du med fordel kontakte Ungdomsringen

+49 178 4507 407

nina@sdu.de